HER ZAMAN SENİNLEYİZ PROJESİ

"Her Zaman Seninleyiz " adlı projemizle, okulumuzdan mezun olan özel eğitim öğrencilerini bir üst öğrenim kurumunda ziyaret ederek öğrenciyi tanıtıyoruz.

Proje ile özel eğitimli öğrencilerin ve velilerinin yeni başladığı kurumda kendilerini değerli hissetmeleri amaçlanıyor. Bu bağlamda özel eğitimli öğrencilerin; yeni okulundaki öğretmenlerine, öğrencinin sosyal ve akademik gelişimleri hakkında bilgi veriliyor.Projenin uygulama süreci, özel öğrencilerin yeni okulunda uyum sürecini olumlu yönde geliştiriyor, okula olan ilgilerini arttırarak okula uyumlarını kolaylaştırıyor, öğrencinin yeni okulu ile işbirliğini güçlendirerek okul-veli-öğrenci arasındaki eğitsel birlikteliğin artması sağlanıyor.

26-02-2024